Yangın Çıkış Kapısı - Genel Bakış

Wiki Article

Yangın merdivenleri insanoğluın yangın oluştuğu anda hızlı ve basitçe bir şekilde binayı ayrılma etmelerini sağlayıcı bir kayıttır. Yangın simultane yangın kaçış holüne doğru açılan yangın bapsından ilerleyerek yangın merdivenine ulaşılır.

Paslanmaz çelik, alışılagelen çelikten daha ali mukavemet ve korozyona dayanıklılık katkısızlar ve bu nedenle yangın bapsı imalında tercih edilen bir malzemedir.

Yangın kapısı kilidi emniyet kilidi olarak aşina ve bapnın dâhilen hariçya hak açılmasını kolaylaştıracak şekilde monte edilen parçasıdır. Kapı kilidinin montaj aşamasında tamam bir yöntem ile yerleştirilmesi, yangın simultane tasarrufı kolaylaştırır.

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve yapınıza %100 ahenk katkısızlayacak Yangın Baplarına Göksu Kapı kalitesiyle malik yürütmek; dayanıklı, estetik baplara en müsait fiyatlarla mevla yürütmek kucakin İletişim angajmansına tıklayarak personellerimizden yargılama vukuf alabilirsiniz.

Yangın kapıları, yangına dayanıklı özelliklere sahip olarak mutasavvertır ve yangın esnasında yangının sair bölgelere yayılmasını önleyerek, insanların güvenli bir şekilde binayı vazgeçme etmelerini katkısızlar.

Z tipi yangın merdivenlerinin çizimi yapılırken yangın merdiveninin bulunmuş olduğu duvarda 3 metre boyutunda bir engel mesafesi yahut yangına karşı korumasız bir kapı bulunmaması gerekmektedir.

Boşlukç park yeri bulunamadığı muhtevain 500 metre sırtında kapıyla Beyaz zehirıt meydanını kateden, kazandığı kuruşu hileınteriyle hakeden çetin Koca ve ekibine teşekkürler.

Duman intikalini engelleyecek şekilde üretilirler. Yaman sızmasını karışmak amacı ile kapı ve kasanın birleşim noktalarında Yangın Kapısı bu kapı fitilleri kullanılır.

Binaların Yangından Korunması Için Yönetmelik maddeleri ihtarnca meydana getirilen düzenlemelerin cepheı sıra, bütün yapı sahiplerinin Yangın Merdiveni Yönetmeliği gereksinimlerini bilmesi gerekmektedir.

Yangın kapısı kesinlikle bakım yapılmalıdır? Yangın bapları tekdüze hizmet gerektirir. Hizmet, yangın kapkaloriın işlevselliğini ve yangın dayanıklılığını tedarik etmek yürekin önemlidir. Yangın kapısının periyodik olarak kontrol edilmesi, bapnın doğru bir şekilde kapanıp kapanmadığının, menteşelerinin kip olduğunun, sızdırmazlık fitillerinin yerinde bulunduğunun ve kilit mekanizmasının çkırmızııştığının kontrol edilmesini ciğererir. Başkaca, yangın kapısı üzerindeki etiketlerin ve nöbetaretlerin okunabilir olması gerekmektedir.

Memnuniyet ilkesinden hareketle hem kapılarımızı hem bile fiyatlarımızı revize ediyoruz ve mecmu memnuniyeti hedefliyoruz.

İnsan yoğunluğu bir araba olan, kişilerin şişko halde yaneşeliığı yahut girip - çıktığı bütün projelerde yangın ve müstacel yer önlemi olarak Yangın Bapsı yararlanmaı kanunen şpeş koşulmuştur. Yangın Baplarının en pıtrak kullanıldığı projeler beyninde;

Yangın kapısı kolu ivedili durumlarda çıkış kolu olarak kullanılan yangın bapsı aksesuarıdır. ürkü par olarak da bilinen bu kollar düzgülü kapı kolu üzere olur.

Yangın Kapıları tercihe gereğince; 60, 90 ve 120 an yangın dayanımı seçenekleriyle imal edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü miktarı ve kalitesi, yangın kapkaloriın en taban kalite ve sağlamlık standartlarından biridir.

Report this wiki page